Tippi tuinen

Blokhut: buitenplaats, tuinkantoor of opslag?

tuinhuis

Blokhut: buitenplaats, tuinkantoor of opslag?

Geplaatst op

Een hedendaagse blokhut is een stijlvolle, luxueuze ruimte die kan worden omgetoverd tot alles wat je kunt bedenken. Er zijn dan ook blokhutten beschikbaar voor ieder soort doeleinde, bijvoorbeeld:  tuinhuis met een terrasoverkapping, tuinkantoren en blokhutten voor opslag. Hieronder hebben we de belangrijkste eigenschappen voor je uitgelicht.

Blokhut als extra leef- of feestruimte

Een blokhut is ideaal voor het uitbreiden van de leefruimte, zowel in de zomer als in de winter. Een blokhut met overkapping is een geweldige plek om in de late avond van de warmere maanden te ontspannen. Wanneer de lucht begint af te koelen kun je de overkapping ook eenvoudig afsluiten met een tentzeil.

Ook in de winter kun je hier eenvoudig feesten geven. Hiervoor kun je het tuinhuis voorzien van een kachel of een vuurschaal. Zorg wel voor afdoende ruimte tussen de vuurschaal en de blokhut, anders kan deze vlam vatten.

Blokhut als tuinkantoor

Voor de workaholic die altijd graag werkt, of voor degenen die ervoor kiezen om thuis te werken: een blokhut kan worden omgetoverd tot het perfecte tuinkantoor. Zet eenvoudigweg een bureau en stoel neer. Zorg vervolgens voor een plek om een computer aan te sluiten of op te laden.

Je kunt vervolgens in een paar stappen van en naar het werk lopen. Zo bespaar je niet alleen op reistijd, maar ook op reiskosten en/of de huur van een kantoorruimte.

Blokhut als opslagruimte

De blokhutten zijn ook perfect voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke plek om hun spullen op te bergen. Of het nu gaat om tuingereedschap, buitenmeubilair of buitenspeelgoed, een blokhuttenberging is een geweldige opslagruimte.

Voorzie je blokhut van rekken of planken en je kunt hem vervolgens eenvoudig vullen. Wanneer je een blok met een punt dak hebt, dan kun je er ook voor kiezen om deze te voorzien van een vliering. Hier kun je eenvoudig je tent en andere kampeerspullen opbergen. Op deze manier kun je de benedenruimte gebruiken als leefruimte.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden