De meesten van ons maken niet optimaal gebruik van onze buitenruimtes, en dat is echt jammer!. Waarom creëer je dit seizoen geen stijlvol tuinterras waar je gasten kunt vermaken en de zon op kan schudden? Lees de tuintegel trends voor 2019 in dit blog!

1.       Zaaltje Houten Effect Tegels

Als het gaat om het creëren van een platform buitenshuis, is terrasdelen een populaire optie. Echter, terrasvloeren verbleken na verloop van tijd en het is erg moeilijk om schoon te houden. Het vereist altijd een nieuwe laag verf of was om het jaar of twee jaar. Als je je hart op een hout-look basis in je tuin hebt gezet, waarom dan niet kiezen voor Parlor Wood Effect Tiles in plaats daarvan! Deze plankvormige tegels zijn even duurzaam als stijlvol, zijn er verschillende prachtige kleuren om uit te kiezen!

2.       Vesuvius Split Gezicht Effect Tegels

Het gaat natuurlijk niet alleen om het vloeroppervlak – als je moeizaam uitziende tuinmuren hebt, kunnen deze behoorlijk afschrikwekkend zijn als je probeert een frisse, nieuwe ruimte te creëren om in te zitten. Waarom zou je die saaie wanden niet bekleden met enkele Vesuvius Split Face Effect Tiles? Gemaakt van porselein, hebben ze een leisteenachtig effect met een meervoudig geëgaliseerd, verspringend oppervlak en creëren ze een stijlvolle achtergrond voor een buitenwoonruimte!

3.       Kelder-Door Luxe Houten Tegels

Een grote trend als het gaat om het transformeren van een tuin is het creëren van een vloerruimte binnen en buiten. Hier bouwt je je terrasruimte tot op hetzelfde niveau als in je interieur en gebruikt je dezelfde tegels in beide ruimtes om een naadloze overgang te creëren – alsof het één grote, vrijstromende vloerruimte is. Dit is om de grenzen tussen je huis en tuin te helpen vervagen, zodat je van die buitenruimtes kunt genieten. Hierboven is dit bereikt door gebruik te maken van de Luxury Wood Tiles van Cellar-Door.

4.       Victoriaanse tegels

Als je denkt over het verkopen van je huis op elk moment snel en je wilt de vraagprijs te krijgen, een ding dat je nodig hebt om aan te pakken is je stoeprand beroep – hoe ziet de voorkant van je huis eruit? Als je een saai en ongenaakbaar tuinpad heeft, zal dat de koper niet enthousiast maken. Daarom is het een goed idee om een prachtig periodepad te creëren.

Tip: vergeet bij het leggen van de tegel niet gebruikt te maken van opsluitbanden. Dit houdt de tegels bij elkaar en houdt het terras voor een langere tijd in een goede conditie, ook bij zware belasting.