Tippi tuinen

Wat voor werk doet de slotenmaker?

Slotenmaker

Wat voor werk doet de slotenmaker?

Geplaatst op

Er zijn een aantal dingen die in slotenmaker voor je kan doen. En daar ga jij heel blij van worden. Dit geldt voor je woning, maar ook voor je tuinhuis. Lees snel verder om te ontdekken hoe het precies zit!

Inbraakpreventie

Het zal je maar gebeuren: je komt thuis van een leuke avond en je ziet dat er is ingebroken bij je thuis. De schrik slaat je dan om het hart! Maar had je dit kunnen voorkomen? In de meeste gevallen wel, als je een inbraakpreventieadvies had opgevraagd bij de slotenmaker. Dit doet deze expert graag voor je. Het leuke is dat wanneer de slotenmaker de inbraakpreventie gedaan heeft, in de meeste gevallen wel, als je een inbraakpreventieadvies had opgevraagd bij de slotenmaker. Denk daarbij aan het vervangen van sloten, maar ook het checken van de ramen en andere zwakke plekken in het huis valt hieronder.

Sloten open maken zonder schade

Het kan ook voorkomen dat je thuiskomt en dat je er achterkomt dat je sleutel kwijt is. Wat doe je dan? Sla je dan een raam in? Liever niet. Gelukkig kun je de slotenmaker bellen, want deze is 24 uur per dag, zeven dagen per week te bereiken. Deze expert komt snel ter plekke, meestal binnen 20 minuten en kan sloten open maken zonder dat er schade aan de deur optreedt. Een slotenmaker is echt een slotentovenaar. Je betaalt ongeveer € 120 in het weekend op een nacht, wanneer de slotenmaker voor je aan het werk geweest is. Maar hiermee bespaar je wel echt geld, aangezien je de deur of het raam niet hoef te slopen. Je bent dus altijd goedkoper uit. Een andere tip is: leg een reservesleutel onder een steen, dan weet je altijd dat je naar binnen kunt. Maar dat is dan weer niet zo slim in het kader van inbraakpreventie. Dus vergeet deze laatste tip maar….

Conclusie

De slotenmaker is een veelzijdige expert die jou kan helpen je woning veiliger te maken. Dit doe deze professioneel met een inbraakpreventieadvies. Wij raden je slotenmaker Breda aan. Deze professioneel weet wat hij moet doen als de deur op slot zit, jij je sleutel kwijt bent of wanneer er een inbraak(poging) gedaan is. Neem gewoon contact op wanneer het nodig is en laat die inbraakpreventiecheck doen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden